Respirati rar si profund

Se spune ca intr-un proces de respiratie, ajungem sa schimbam atomi cu alte persoane din jurul nostru. Conform acestei teorii, dupa un numar de ani, corpul nostru ajunge sa fie practic “nou”, adica sa fie compus din cu totul alti atomi. Nu o sa intru in detalii, este o teroie interesanta si puteti sa aprofundati subiectul daca va intereseaza.

Vreau insa sa vizualizati acest link si numai apoi sa cititi ce scriu in continuare.

http://www.youtube.com/watch?v=5jyxdaDDfac

Am intrebat parte din lumea care a vazut acest moment, iar reactiile au fost foarte variate; comic, trist, astia suntem, ce idioti, asta e politica, am ras de nu mai pot, etc. Nu pot comenta ceea ce tocmai ati vazut pentru ca nu prea ai ce comenta… Vreau totusi sa remarc un singur lucru. Esential pentru mine, prezent intr-o proportie covarsitoare in viata de azi si mai cu seama in politica.

Dupa ce distinsul domn ii arunca apa in fata distinsei doamne, acesta spune: “Scuze, s-a intamplat, imi cer scuze”. IMEDIAT apoi urmeaza o fraza dementiala: “Atata mojicie cat este in politica romaneasca….” No comment.

Finalul este insa apoteotic, domnul isi revine si parca doreste aprig sa isi retraga scuzele spuse oricum pe un ton atat de fals incat poate fi detectat de oricine. Aici este fraza “cheie”:). “Ce s-a intamplat, S-A VARSAT un pahar de apa pe hainele mele DUPA CUM VEDETI si DVS.”

Dinstins domn, dobitocul este o fiinta nobila pentru ca desi vede, nu poate vorbi sa spuna asemenea cretinatati. Dvs. depasiti cu mult stadiul de dobitoc si desi stiu ca degeaba va vede o tara intreaga, o sa ajungeti sa faceti parte din cei care vor guverna aceasta tara. Vi se pare revoltator? Credeti ca nu am dreptate? Putintica rabdare…

Gandul ca pot trece pe acelasi trotuar cu Dvs. si voi schimba impotriva vointei mele ceva atomi cu distinsa voastra persoana, ma face serios sa ma gandesc cat de des trebuie sa imi tin respiratia atunci cand circul pe jos in Romania…

3 Responses to “Respirati rar si profund”

 1. muculete says:

  Ce putem spune?! Poate…
  “Dear all. Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice. Sincerely, God”

 2. k says:

  ce comedii (critice) ar mai scrie Caragiala daca ar trai acuma 😀 …

 3. Eu says:

  …cu o floare…nu se face primavara…din pacate necunoscuta. Tipic pentru politica din Romania si trist pentru noi….mult prea trist!!!!

Leave a Reply