Bau-Bau

Probabil ca multi din cei care citesc aceste randuri au fost speriati la o anumita varsta cu venirea lui Bau-Bau. Din cei cu care am discutat eu pana acum pe aceasta tema, vreau sa va spun ca nici o persoana nu a recunoscut ca Bau-Bau ar fi venit sa sperie sau sa ia pe cineva.

Am contiunat cercetarea si am aflat ca dintre toate lucrurile pentru care ne ingrijoram in viata, 87% nu se petrec, 7% se petrec cu adevarat iar 6% vor avea o oarecare influenta asupra rezultatului.

Asta inseamna ca majoritatea lucrurilor din viata pentru care ne ingrijoram, nu se vor petrece, si ca nu avem controlul, sau controlam intr-o mica masura putinele lucruri care se petrec cu adevarat. Prin urmare, nu merita sa ne ingrijoram pentru lucrurile de care ne temem. Frica nu este altceva decat o reactie fizica fata de consecintele nedorite la care ne gandim.

In acest caz, este recomandat sa ne gandim numai la ceea ce vrem sa se intample.

Va doresc o saptamana in care sa auzim numai de bine…

4 Responses to “Bau-Bau”

 1. Danutza says:

  Draga “Eu”; si eu citesc acest blog de cateva zile si iti impartasesc parerea. De multe ori nu imi beau cafeaua dimineata si stau sa savurez scurtele istorioare. Nu inteleg ce cauta Dorian in politica dar daca este sa se intample ceva bun in acest sector, atunci cu siguranta el este persoana in care am incredere.

 2. Eu says:

  Draga Danuta,

  Sper ca sunt mai multe persoane ca si noi. Dorian…ne va raspunde cu siguranta la aceasta intrebare: Ce cauta el acolo? Cred ca nu este singurul om destept, inteligent, practic, etc… dar este sigur un om care a ajuns in sufletul nostru si a stiut cum sa iasa in fata. Nu conteaza “culoarea” daca stii cum sa desenezi! 🙂

 3. Alex says:

  Nu stiu daca ar fi bine sau nu sa existe numai oameni ca Dorian Lungu in politica.. In primul rand se pune problema ca multi politicieni aflati in campanie electorala pot recita parabole pseudofilozofice doar pentru a atrage atentia.. In al 2-lea rand, mi se pare dubios ca un om cu o astfel de tinuta etica (cum vrea domnul Dorian Lungu sa para), sa fie in subordinea “preadistinsului” George Becali a carui morala variaza in functie de banii si publicitatea aflate in joc la un moment dat..
  Nu sunt cu totul impotriva lui Dorian Lungu insa atrag atentia unora ca un discurs bun nu implica intotdeauna un politician desavarsit care poate face minuni. Ne-am ars de multe ori si n-ar mai trebui sa fim asa de impresionati doar de niste discursuri…

 4. dorian says:

  Alex, ai cateva mici erori
  1. Nu “recit” si nu sunt “parabole pseudofilozofice”. Sunt lucruri luate din viata mea, care poate este ceva mai bogata decat a altora…
  2. Asta cu faptul ca sunt in “subordinea” cuiva, ma face sa zambesc. Citeste ultima fraza din “Sus Jos”. Iti este dedicata:)

Leave a Reply