My way

Cand vine vorba despre un cantec, o melodie, si ti se pune intrebarea: “Care este melodia ta preferata?”… stai si te gandesti, te sucesti, pe care sa o alegi. In functie de moment, de o perioada a varstei, de starea de spirit, de interpretare, de limba in care este cantata precum si de multe alte variabile sau invariabile, vei inclina catre un cantec sau altul.

Si daca totusi ti se cere sa alegi una singura, o unica melodie pe care ai vrea sa o asculti in orice moment al vietii, la orice ora, in compania oricui si  pe orice taram din lumea aceasta sau cealalta? Daca ti s-ar cere sa alegi ceva care ai vrea sa te reprezinte in fiecare secunda a vietii?

Ce ai alege…?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6E2hYDIFDIU&feature=related[/youtube]

3 Responses to “My way”

 1. dorian says:

  Alex, melodia ta imi aduce aminte de cineva: http://wp.afirmax.ro/dorianlungu/2009/04/himself/
  Este aceeasi melodie, chiar daca linkul pus de mine a fost indepartat intre timp. ..

 2. Iulia says:

  Eu as alege:
  http://www.youtube.com/watch?v=IpT-FW_G8-A

  Frumoase si profunde ambele melodii. La feminin, in general, exista Iubirea (acea Una), iar pt fiecare din noi un Dorian, un Alex, acel El 🙂 pana la care parca n-a exisatt mai nimic cu adevarat. Cu El, viata e minunata, cu atat mai mult cu cat lucrurile se intampla ‘in felul tau propriu’ (“your way” 🙂 Multumim pt ce ne faceti sa descoperim si sa traim! Ne-am dori sa fie pentru totdeauna! Si chiar m mult decat atat 🙂

Leave a Reply