Om online

Din practica, este o realitate ca nu putem sa fim in doua locuri in acelasi moment. Probabil ca stiti expresia cu “om la apa”. Ei bine, aceasta propozitie exprima o chestiune foarte clara si anume aceea ca este un om in apa:). Acelasi om nu se mai poate afla in acel moment in alt loc. Asa, si ce e cu asta? Pai daca presupunem ca inainte sa fie in apa, omul a lasat facebookul pe online si el este prezent acolo? Concluzionam ca omul este in apa dar si pe Facebook. In acelasi timp. Mare cucerire tehnica asta.

Acum ceva vreme in urma, din considerente politice in mod special, eu am avut create conturi pe tot felul de twittere, facebookuri si alte minunatii online de acest gen. Spun ca am avut create, pentru ca multe din ele nu le-am deschis eu, ci simpatizanti sau mai putin simpatizanti de-ai mei. Continuam sa primesc mesaje de pe tot felul de siteuri, incepand de la cum sa zugravesti peretii si pana la cu cine trebuie sa ma intalnesc asta seara ca sa imi mearga bine si prosper. Well, treptat le-am identificat si le-am tot inchis. Am ajuns astfel la Facebook, care a avut aceeasi soarta. Dintre toate conturile, acesta parea cel mai interesant, mi-am regasit colegi de liceu sau facultate si amici din alte colturi ale lumii. Acestea ar fi partile pozitive. Marele minus este insa acelasi: nu il pot gestiona asa cum  doresc eu. Ca orice comunitate online, si Facebook da nastere unor aliante, simpatii, orgolii, etc. Este pana la urma o lume online si aparent nimic mai mult. Spun aparent, pentru ca nu este chiar asa, voi incerca sa dezvolt subiectul cu alta ocazie. Consider ca este foarte dificil sa poti separa ceea ce doresti sa obtii, de ceea ce ti se intampla. Din moment ce nu pot gestiona in timp util si asa cum imi doresc un asemenea lucru, am considerat ca este mai bine sa renunt. Prin urmare l-am inchis si am mai si zambit triumfator cand am facut-o:D.

Bine ca nu sunt eu cel care poate inchide googleul…

2 Responses to “Om online”

  1. k says:

    …sa vezi ce interesant e cand imi las calculatorul pornit peste noapte cu yahoo messenger logat đŸ˜€ (apropo YM Invisible…)

  2. eu says:

    Dorian… mereu uit ca ma binedispui… desi tarziu, uitata intr-un colt de lume… LA MUNCA… ma distrez fara tine, cu tine, de tine!

Leave a Reply