Schimbare

Asa cum spuneam anterior, cine doreste sa poata vizualiza expunerile mele minunate (de la www.dorianlungu.ro) va avea nevoie de un username si o parola. Vom proceda astfel:

1. Trimite-mi pe adresa de e-mail eu@wp.afirmax.ro, un username pe care ti-l alegi si o adresa de e-mail valida pe care o vei utiliza. Optional poti sa treci o adresa web (daca ai) precum si numele/prenumele, si orice alte date care le doresti. Datele raman confidentiale si prin urmare nu vor fi utilizate ca sa primesti oferte despre cum sa slabesti azi, sau cum sa devii mai bun mai frumos si mai destept. E valabil atat pentru femei cat si pentru barbati.

Exemplu:

Username: vasilica007

Email: vasilica007@gmail.com

Web: www.vasilica007.com

Vasilica Georgel  – ne cunoastem din parcarea de pe autostrada, ti-am imprumutat o surubelnita si nu mi-ai mai dat-o inapoi.

2. Iti voi trimite un e-mail in care iti voi confirma usernameul ales si iti voi furniza o parola cu care vei putea sa vizualizezi www.dorianlungu.ro

Este posibil ca in momentul in care nu te voi identifica ca (asa a iesit:D) fiind o persoana de buna credinta (stii ce vreau sa spun) sa nu dau curs solicitarilor unor persoane, de a deveni useri ai www.dorianlungu.ro. Chiar si in acest caz, persoanele in cauza vor primi un raspuns.

Cam asta e tot, astept e-mailurile voastre si sa se topeasca zapada…

3 Responses to “Schimbare”

  1. M says:

    Vasilica1 logged on. Ready to comment 😀

  2. eu says:

    … interesant …

  3. samuan says:

    Nu am citit si postul anterior… dar mi se pare super original. Tare. Si cand o sa pui restrictia concret ?

Leave a Reply