De 10

Atunci cand vrei sa cumperi gogosari, in principiu te duci ori in piata, ori la aprozar, ori la supermarket. Pe langa faptul ca am emis o fraza deosebit de profunda, am sa va spun cam cum ajung unii la scrierile mele postate aici. Sa nu credeti ca nu exista legatura intre gogosari si ce scriu eu. Unii sunt convinsi de asta si le doresc succes in continuare, le respect parerea si le doresc sanatate si multi ani!

Sa spui ca nu gresesti in viata, sa incerci sa arunci vina pe altcineva, este relativ usor si iti absolva constiinta de eforturi suplimentare. Sa nu inveti insa din greseli, sa te comporti persistand in greseala, asta deja poate reprezenta o problema… Astfel se ajunge ca unele persoane raman sa traiasca in trecut, gratie ambitiei si incapatanarii. Altele nu pot vedea prezentul si nici nu se pot uita in viitor, pentru ca se agata de ceea ce le convine ca sa le fie “bine”.

Ajunge cu partea filozofica, ia de priviti acum cam ce cauta unele persoane pe google, si sfarsesc prin a gasi scrierile mele:

“piesa de teatru retro”, “impozitul forfecar”, “mamaia si tataia”, “hrana pentru viata”, “fac bot”, “strutul”, “ce inseamna open mind”, “nu ne temem de bau bau”, “retro galin”, “per pedes”, “caruta cu boi”, “nascut in brasov”, “gripa de porc”, “gripa porcului”, “taranii sau modernizat”, “a pune botul”, “amortirea mainii drepte”, “baiat calare pe cal”, “ascutiti fierastraul”, “arici de mare”, “avantare cu fotbal”, “basescu dorian lungu”, “boli ale puilor de gaina umflarea pielii corpului “, “camera ascunsa la nudisti”, “ce rol au avut femeile in operele lui caragiale”, “ceva foarte rar din chimie”, “cum face strutul”, “cum sa nu insisti la un barbat”, “deschide poarta sa intre vaca”, “doriana fotomodel”, “ecleziastul 7.4.”, fata cara baga pestisori in cur”, “idei pentru cereri in casatorie facute de femei”, “modele araci”, “mihai papuc germania”, “nu invata porcul sa cante”…. etc

Lista poate continua, v-am spus numai cateva care mi s-au parut mai hazlii, ca sa incepem anul cu ceva zambete.

A, si inca ceva, in prima zi din 2010, iata mai jos ce a inflorit la mine in birou. Il am de 1 an si ceva si a inflorit pana acum de 2 ori, cu 3 si respectiv 5 flori. Acum are o floare si inca 9 boboci. Normal ca e o coincidenta, doar am intrat in 2010…:)

Crin 2010

One Response to “De 10”

  1. Mihai Papuc says:

    foarte tare… “mihai papuc germania”….
    chiar am locuit 4 ani si jumatate in Germania! 🙂

Leave a Reply