SMS TV

Aproape ca tot omul crestin detinator de telefon mobil, am receptionat si eu sms-uri cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Le multumesc celor care le-au trimis. Nu vreau sa dezbat acum pro si contra sms-uri in anumite ocazii. Majoritatea prefera sa scrie un text, altii sa il copieze de pe net, seteaza un grup si “send all”. Misiune realizata. Mesajele sunt expediate iar destinatarii au diferite trairi: se bucura, se distreaza, sunt indiferenti, se enerveaza, etc. Mesajele trimise individual se simt, sunt altfel.

Dupa cum spuneam, am primit ceva mesaje zilele trecute… De dimineata, citindu-le pe ultimele primite am ramas destul de contrariat.

Urmeaza o paranteza…

Stiti ca la TV se cauta “ratingul”. Uneori cu orice pret. Fara sa intru in detalii, ratingul este generat de cele mai multe ori de emisiuni indoielnice. De senzational, de spectacol ieftin si de personaje dubioase. Nu o sa vedeti rating nici macar la piciorul broastei pe “National Geografic”, nici pe “Animal Planet” si nici la emisiuni de cultura economica sau civica. Normal sau nu, pozitiv sau negativ, cu siguranta voi aborda acest subiect cat de curand.

Inchid paranteza

Poate pentru ca este si destul de scurt, din multele sms-uri primite am retinut si unul care cu siguranta a facut si va mai face “rating”. El spunea cam asa:

“Ce face un cal pe o plantatie de canabis?”       Raspuns:     “Paste fericit”….

Leave a Reply