I like the criza

A inceput sa imi placa criza. Asta economica, nu ma refer la altceva, pentru ca nu este cazul:). Nu pot sa nu vad ca sunt multe probleme economice si sociale, iar de aici sunt generate multe altele. Dar….

Vad mult mai multa cumpatare. “Schemele”, “fitele”, sunt mult reduse. Se renegociaza parteneriate. Incep sa apara preturile cinstite. Esti intampinat mult mai des cu zambetul pe buze, fie la magazine, fie in restaurante. Gasesc mai usor loc de parcare in oras. Se acorda mai mare atentie detaliilor, lucrului bine facut. Parca incepe sa se puna accent pe calitate. Pe corectitudine. Ok, sa nu exagerez acum… sunt numai semnale, nu vorbesc de o stare generalizata. Dar…

Se spune ca nu mai sunt bani si lumea “alearga” dupa ei. In esenta asa este, dar rezultatul acestui lucru ar fi faptul ca lucrurile se rearanjeaza. La nivel mic si mediu, pentru ca de cel mare… am vorbit acum ceva vreme. Ok, o sa spuneti ca sunt “balanta” si ca imi place echilibrul. Da, asa este, imi place sa vad decenta si masura in lucrurile materiale.

Avem insa posibilitati nelimitate in ce le priveste pe cele mai putin materiale. Avem posibilitati nelimitate in ceea ce ne priveste pe noi.

Si asta imi place al naibii de mult…

One Response to “I like the criza”

  1. salve omu
    chiar vorbeam cu niste prieteni ca au mai disparut “muschiul tiganesc” si “ceafa de porc” din locurile publice, nu te mai lovesti de opulenta cu care isi afiseaza burtile si marcile de pe ei, de albul gipanelor lor de unde rasuna florin salam, de glasul lor tare care ma deranja ori de cate ori vroiam doar sa citesc un ziar la o cafea, de femeile lor pline de sclipici si cu nasul la nivelul panoramicului de pe tampa.
    din punctul acesta de vedere, “i like the criza too”

Leave a Reply