Strutul

Nu ma intrebati de absenta. Am fost extrem de ocupat cu developatul. Va explic despre ce este vorba. Ma simt foarte important. Va rog nu incepeti cu ironii ca devin irascibil:D.

In vremurile mai putin clare, lumea prefera sa se ascunda. Si nu o face precum strutul. O face in varianta moderna. Adica, nu mai raspunde la telefon, la soneria de la usa, la e-mailuri. Uneori nici la numele de botez sau porecla. Pai de ce? Pai…pentru ca are datorii pe care nu are cu ce la onora. Pentru ca a promis si nu s-a tinut de cuvant. Pentru ca este mitoman(a). Pentru ca nu are chef. Pentru ca face sex. Pentru ca ii este lene. Si mai am…

Am alternativa la aceasta preferinta. Sa raspunzi la telefon, la sonerie, la e-mail, la.. etc. Sa spui deschis, curat, clar, ca nu ai cu ce sa iti onorezi datoriile. Ca ai gresit. Ca esti un mincinos (mincinoasa). Ca nu ai chef. Ca faci sex. Ca iti este lene. Poate ca pe moment dezamagesti pe cineva. Dar ramai un om care isi pune coloana vertebrala la orizontala numai atunci cand doarme sau cand se odihneste. Arati ca tu esti cel care traieste in vremuri de criza (ce o mai fi si aia..) si NU criza este cea care iti dicteaza cum sa traiesti. Este dificil sa iti mentii un anume statut. Cel mai dificil este sa il mentii pe cel de om…

Si ca sa inchid in mod glorios aceasta postare, va arat ce am reusit sa developez. Daca nu stiati, totul se vede, totul se asculta. Rezolutia sa va tina…:)

http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

2 Responses to “Strutul”

  1. eu says:

    uuaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. k says:

    chiar daca devii irascibil, nu pot sa ma abtin sa te itnreb: ce obiectiv ai folosit la aparatul foto cand ai facut aceasta poza? :))

Leave a Reply