Aluatul

Exista o vorba care spune despre oameni ca sunt alcatuiti dintr-un anume aluat. Aluatul are si el diverse proprietati si se comporta in functie de …

Daca ii adaugam drojdie si il tinem la caldura, creste. Daca il tinem la intuneric si frig, probabil ca va scadea in volum. Putem sa ii adaugam ulei ca sa fie mai unsuros, sau putina osanza ca sa miroasa putin:D. Desi ingredientele de baza sunt aceleasi in cea mai mare parte, exista totusi aluat pentru cozonaci, gogosi, clatite, blaturi, etc…

Azi va propun ceva de “eterna actualitate”, si anume cum se modeleaza aluatul.

4 minute cu un aluat unic: Toma Caragiu. E marti, zambiti putin…

http://www.youtube.com/watch?v=_v__4qYFBTs

One Response to “Aluatul”

  1. Mia says:

    De ce sa zambim martea? Pentru ca am trecut cu bine de ziua de luni sau in ciuda celor trei ceasuri rele de marti? 🙂

Leave a Reply