French woman

Ma bate asa un gand ca in viitorul apropiat sa fac o vizita mai ampla in Franta. Si in mod normal, in perspectiva acestei deplasari a inceput sa ma intereseze ce si cum se intampla in Franta. Am “descoperit” un studiu despre femeia franceza. Redau cate ceva:

“Deşi s-a acreditat ideea că “sexul” e cheia unui mariaj reuşit, totuşi doar 22% dintre respondente sunt de părere că  “potrivirea la pat” e totul. Acelaşi sondaj online arată că doar 1% dintre doamne văd rezolvarea sarcinilor domestice între cei doi parteneri  ca o soluţie capabilă să consolideze căsătoria.

82% dintre respondente n-au ezitat să precizeze că s-au măritat pentru că aşa e normal, în timp ce doar 10%  au făcut acest pas pentru că este modalitatea cea mai bună de a avea copii. 8% dintre franţuzoaice se dovedesc foarte ancorate în realitate, ele recunoscând că s-au măritat pentru că în doi este mai uşor să faci faţă impozitelor. Bărbatul în genunchi, cerând-o în căsătorie pe cea mai iubită şi frumoasă femeie este de domeniul trecutului. Dovadă: 72% dintre femei estimează că o cerere în căsătorie poate fi făcută şi de o femeie.  32% dintre femeile căsătorite interogate au primit cerere în căsătorie “în pat”, într-un moment de intimitate, 28% într-un restaurant la o cină romantică. Pentru 11% dintre respondente, această cerere a venit în vacanţă, pentru 7% în timp ce se aflau la volan, iar pentru 4% a sosit pe e-mail.”

Mie imi place asta cu “72% dintre femei estimează că o cerere în căsătorie poate fi făcută şi de o femeie.” Aviz amatorilor burlaci care doresc sa viziteze Franta. Nu intrati in vorba cu femei necunoscute din Franta. Riscati sa va conduca in pat, sa va ofere o sticla de vin si sa va ceara in casatorie:D.

2 Responses to “French woman”

 1. eu... says:

  :))))))))) … am uitat cat de bine ma amuzam dimineata la birou cu blogul acesta ….
  “72% dintre femei estimează că o cerere în căsătorie poate fi făcută şi de o femeie. ” – cred ca este pocentajul de pe glob….nu doar din Franta :))))

  asta-i cea mai tare ” 32% dintre femeile căsătorite interogate au primit cerere în căsătorie “în pat” – :))))))))))))))))))))))) vine intrebarea…. inainte sau dupa …. micul dejun ?

  cireasa de pe tort ” pentru 7% în timp ce se aflau la volan, iar pentru 4% a sosit pe e-mail.”

  superb…. felicitari pentru acest articol… :))))

 2. Corina says:

  Eu am trait putin in Franta si vreau sa-ti spun ca marea “problema” a francezilor, in general este franchetea. Sa nu te astepti sa- ti spuna altceva decat ceea ce gandesc. Daca s-ar fi facut la noi sondajul respectiv sunt sigura ca damele ar fi scos pe gurita stereotipia aia cu lumanari, petale de trandafiri.etc.FALS! Credeti ca la noi , nu se gandesc cucoanele “bai, ce mai asteapta boul de nu ma cere, ca nu intineresc”, dar nu fac ele propunerea. pentru ca “nu se cade”.

Leave a Reply