On/off

Uite ca am avut si solicitari de abordare a diferentelor/asemanarilor dintre barbat si femeie. Amplu subiect… Nu stiu cat de priceput sunt la a dezbate un astfel de subiect insa voi emite o parere personala si voi atasa o fotografie care poate parea putin misogina (pentru unii).

Parerea intai; fie barbat, fie femeie, poti castiga orice lupta vrei, poti ajunge acolo unde vrei, poti sa fii ce vrei cu o singura conditie. Nu incerca sa castigi lupta contra ta insati (insuti). Daca te lupti cu tine nu vei castiga niciodata, iar pagubele vor fi insurmontabile. Ca si la razboi, poti evita lupta interna daca iti cunosti foarte bine adversarul si esti un bun negociator.

Si acum fotografia; dupa cum am spus, poate parea putin misogina desi eu spun ca nu este. Ideea imi place pentru ca reflecta mult din realitate. 

Cand crezi ca ai facut toate ajustarile necesare si ai reglat totul, uiti ca mai ai un mic buton care iti da totul peste cap. Pana la urma face parte din farmecul feminin. Asa cum este el sau cum nu il intelegem sau acceptam noi uneori.

 Sa aveti parte de relaxare cu Mos Niculae:)

Leave a Reply