Folgers

Va plac reclamele?

In afara faptului ca ele prezinta produse sau servicii de care aveti sau nu nevoie, in general dupa ce le urmariti ar trebui sa va doriti acele servicii sau produse. Ele creaza dependenta, intaresc branduri, impun discutii si povesti de dragoste sau de mers la inchisoare.

Daca nu ai vizionat pana acum “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, este timpul sa o faci. Este o lume aparte, care printre altele se bazeaza mult si pe prejudecatile oamenilor sau pe o imagine care este deja considerata ca facand parte din viata noastra de zi cu zi, precum aerul.

Astazi vreau sa vedeti ceva despre Folgers. Multi dintre voi, printre care ma numar si eu, nu aveam nici cea mai mica idee ce este … Folgers. Vreau ca dupa ce o sa vedeti despre ce este vorba, sa puneti intr-un taler al balantei: cuptorul cu microunde, stresul zilnic, surogatele de cafea, legumele si fructele modificate genetic, animalele hranite si taiate pe banda, psihoterapeutii, procese si tribunale, masini si accidente… si lista poate continua. In celalalt taler puneti tot ce vedeti in imaginile ce urmeaza.. mai putin Folgers. 

Daca v-am convins sa va opriti putin din agitatia de zi cu zi, inseamna ca puteti merge sa beti o cafea sau un ceai. Ar fi bine daca puteti sa o faceti alaturi de bunici, parinti, sotie/sot, frati sau surori, si nu in cele din urma alaturi de prieteni.

Folgers – the next generation:)!

http://www.folgers.com/holiday_commercial.shtml

Leave a Reply