Bombe cu faaasss

Am incercat sa tin comentariile mele departe de sfera politica; in general:). Lumea spune ca posed o imaginatie destul de bogata, dar evenimentele petrecute in ultima perioada m-au determinat sa revin cu acest comentariu.

Desigur ca “bombele” aruncate de unii politicieni sunt cu un scop anume si vor face valva o perioada scurta, inainte sa dispara in negura ineptiilor de unde au sosit. Desigur ca ati observat ca la inceputurile campaniei sunt aruncate in lupta femeile. Una croseteaza si da cu mopul aratand cat de gospodine sunt romancele, altele fac furori la TV cu comentarii pentru care cuvantul idiot este o lauda, iar un posibil ministru al educatiei (!) da un examen oral pe youtoube.

Este trist, este groaznic de josnic ceea ce se intampla. Sunt impinse la inaintare femeile, ca┬ása lanseze bombele mediatice de campanie. Strategia este buna pentru ca inconjurate de o media avida de grotesc si senzational de prost gust, bombele explodeaza cu zgomot si culoare in ochii celor mai multi dintre romani. Cu scuzele ca nu avem timp si bani, ne astupam urechile si ochii si ne vedem de “viata noastra”, amuzandu-ne de glumele D-lui Geoana care ofera┬ábugetul Romaniei emigrantilor care se vor intoarce acasa, de dexteritatea D-nei Udrea in manuirea mopului, si de penibilul oralului D-nei Birchall cazuta probabil victima unei marsavii.

Viata noastra este si va fi influentata de acesti oameni si cei din jurul lor, indiferent ca vrem sau nu sa o recunoastem.

Pentru mine aceste bombe nu fac decat un mic faasss. La fel cum sunt si cei care le lanseaza.

Leave a Reply