A venit toamna

Daca va asteptati sa va povestesc cum am fost in vacanta, sa va spun cat de frumos este “afara” si cat de urat este in Romania, o sa va dezamagesc… Am vazut ca sunt destui care au regretul de a fi revenit pe pamant romanesc, dupa o vacanta reusita in afara tarii. Nu ma numar printre ei dar sa nu credeti ca nu am avut o vacanta reusita:). Asta nu inseamna insa ca nu sunt exasperat ca la stirile TV vad numai oameni care se arunca de pa acoperis, care isi impusca rudele si prietenii, care decoleaza cu masina peste parapet, etc.

Pe de alta parte este pitoresc sa vezi romani plimbandu-se cu bicicleta prin Marea Neagra, sa descoperi ca scaunele de plastic de la Cerbul de Aur, din albe au devenit galbui/cenusii, ca ducem in continuare lipsa de investitii strategice si de lobby pentru Brasov.

Mai concret am revenit in tara, la munca si la conversatiile cu amicii si intalnirile cu prietenii, la discutiile cu voi, la ce ne mai rezerva viitorul…

Si pentru ca am citit eu in codul bunelor maniere ca nu este frumos sa te intorci cu mana goala, am decis sa fiu darnic.:) Pentru voi, cei care imi scrieti, pentru cei care ma critica sau ma lauda, v-am adus… o caruta cu flori.

One Response to “A venit toamna”

  1. Eu says:

    Multumim pentru flori dar in special pentru caruta care speram sa fie made in Romania!
    P.S: Va asteptam pe la noi…prin locurile frumoase ale Romaniei!

Leave a Reply