Nu am plecat, sunt aici!

Uite ca am primit e-mailuri repetate in care mi se reprosa lipsa de “activitate” pe aici. Asa este, aveti dreptate. Sper sa ma revansez acum cu un subiect cerut in mare parte de unele doamne si domnisoare care citesc acest blog.

Ce faci cand iti este bine, cand esti linistit, cand traiesti intr-o stare de frumos? Nu ti se pare ca in aceste momente mintea nu este prezenta? Cand lucrurile merg rau, cand te framanti, cand esti in primejdie, mintea incepe sa o i-a inainte, tinde sa devina lider. Daca privim in istorie este evindent ca in vreme de razboi, politicienii devin oameni importanti.

Dar in vreme de pace? Atunci cand esti linistit si totul iti merge bine? Atunci cand mintea nu are ce face, cand nu mai este importanta? Ei bine, se prea poate sa iubesti in acest caz. Intr-o relatie mintea se amesteca si nu ii lasa iubirii spatiul infinit de care aceasta dispine. Cred ca daca iubesti pe cineva cu adevarat trebuie sa ii lasi spatiu infinit. Daca mintea se amesteca si incearca sa posede acea persoana atunci iubirea va fi distrusa mai devreme sau mai tarziu. Mintea este al naibii de lacoma.

Daca iti cade in mana jurnalul intim al partenerei, daca ai avea o camera ascunsa cu care sa vezi ce face in lipsa ta, ai fi tentat sa le folosesti? Nu te minti spunand ca nu ai vrea. Mintea iti spune ca da pentru ca e lacoma. Iubirea nu se bazeaza pe asa ceva. Mintea e foarte buna la realizarea bugetului unui proiect, la supermarket si la restaurant. Nu in iubire.

Daca vrei sa te misti confortabil intr-o lume a iubirii, atunci abandoneaza mintea. Trimite-o la piata, da-i bani putini si cere-i sa vina inapoi cu multe produse. Asa o sa o sa fie ocupata cat timp tu vei fi fericit(a).

7 Responses to “Nu am plecat, sunt aici!”

 1. Eu says:

  Ma bucur ca esti aici…stiu de unde sa te iau ! :))) Insa am o mare nelamurire…mintea…sau iubirea? Crezi oare ca exista o combinatie ideala intre cele doua? Eu cred ca in momentul in care iubesti liber, iubesti cu adevarat curat! Insa…se poate discuta mult…pe aceasta tema…si din pacate timpul nu ne permite…luna iulie…se sccurge mult prea repede….cu vreme calda, soare arzator…asteptand o ploaie rece! Mintea mea chiar a plecat la cumparaturi, in acesta luna a realizarilor…personale!

 2. Reka says:

  Ce bine ca esti:)

 3. Lidia says:

  CE SE MAI AUDE DESPRE PROIECTUL HARTIA VA FI VERDE?

 4. dorian says:

  Lidia, proiectul cu pricina a fost unul punctual, si s-a derulat in perioada pe care am specificat-o. Este adevarat ca proiectul face parte ditr-un program mai larg care se numeste “Brasovul verde”. Programul va contiuna dupa perioada de vacante, probabil dupa 15 septembrie. Inca nu stiu sa iti spun sub ce forma si in ce etape. De indata ce finantarea va fi disponibila o sa va anunt. Sper ca o sa il sprijiniti in numar cat mai mare.
  Numai de bine!

 5. Alex says:

  Foarte frumos…
  La multi ani, domnule Lungu…cu o mica intarziere.

 6. OUTLET says:

  Si cum sub tampla mea fierbinte / O lume veche-mi reinvie / Nu cate au fost imi vin in minte / Ci cate ar fi putut sa fie…

 7. Eu says:

  Cum poate cineva sa spuna ca ” este aici” cand lipseste ( ce-i drept motivat ) de aproape 2 luni ? :))) Fanii tai ce vor spune ??? :)))

Leave a Reply