Lupta interna

Ai vazut oameni fericiti?

Nu vorbesc de fericirea de moment. Majoritatea relatiilor sunt la inceput frumoase, nu arati realitatea, te prefaci putin, maschezi cate ceva. O data ce relatia intra pe un fagas stabil si te relaxezi, conflictul intern iese la suprafata si incepe sa se reflecte in relatie. Apar certurile, cicalelile, dorinta de a-l modela si distruge pe celalalt.

Daca femeia se lupta continuu cu ratiunea ei, se va lupta continuu si cu barbatul pe care il iubeste. Si la barbati, daca te vei lupta cu propria emisfera stanga, cea a ratiunii si vei incerca sa o infrangi pe cea dreapta, vei face la fel si cu femeia iubita.   

Sunt multe lucruri care insumate te fac sa fii fericit. Punctul de plecare cred ca este sa iti cunosti bine propria persoana si sa fii impacat cu ea. Daca nu iti rezolvi lupta interna nu ai cum sa fii impacat si fericit.

Priveste oamenii “impliniti”. Eu vad din ce in ce mai putini. Nu trebuie sa studiezi cu ce sunt imbracati, cat si ce au in cont, ce masina au, etc. Nu tine numai de astfel de lucruri. Se vede pe fata lor, pe modul cum se comporta si cum arata. Au o liniste interioara si un echilibru pe care “ceilalti” nu au cum sa le inteleaga.

Toti dorim aceste lucruri chiar daca nu o recunoastem.

One Response to “Lupta interna”

  1. Eu says:

    “Iubirea nu este o relaţie între două persoane. Ea este un stadiu al conştiinţei tale. “

Leave a Reply