Nevoia de schimbare

Unul dintre cele mai mari avantaje ale generatiei noastre este faptul ca am inceput sa constientizam ca prin schimbarea atitudinii si a gandirii putem ajunge sa ne schimbam si aspectele exterioare ale vietii noastre.

In mod normal, schimbarea are loc la nivel involuntar, intr-un mod continuu, fiind un lucru constant in aceasta lume. Problema este ca in general schimbarea se face dupa bataia vantului si nedirectionata, poate ajunge sa creeze probleme, sa te schimbi in mai rau spre exemplu. De aceea este bine sa urmaresti, studiezi si directionezi schimbarea pentru a ajunge ceea ce iti doresti sa fii.

Interesant este ca pentru a te schimba, partea cea mai dificila nu este sa imbratisezi noul ci sa te detasezi de trecut. Nevoia de schimbare trebuie sa vina din interiorul tau. Tu si nimeni altul esti cel care compari, cantaresti, citesti, auzi, inveti, intuiesti, si apoi decizi cand si cum este momentul schimbarii.

Incearca sa schimbi cate ceva din universul cuiva din jurul tau. Vei vedea ca in proportie covarsitoare, persoana respectiva va aduce lucrurile la starea initiala, mai devreme sau mai tarziu. Daca insa persoana in cauza va ajunge la concluzia ca este oportuna o schimbare, o va face chiar ea, si de data aceasta va fi o schimbare durabila, in care crede.

Proiectul la care noi lucram zi de zi este viata noastra, cu tot ceea ce ne inconjoara si totul depinde de asta. Ai nevoie de o motivatie mai puternica?

Nu astepta sa te motiveze ceva sau cineva. Oricum o intorci, tu esti cel sau cea care decizi.

Restul sunt scuze.

Leave a Reply