De ce nu?

De ce nu fac campanie electorala aici?

Aceasta este intrebarea care mi-a fost pusa de multi dintre cei ce citesc, de cei din jurul meu.

Raspuns: am creat acest blog/site/foaie – cum vreti sa ii spuneti, din dorinta de a spune opinii personale, de a lua atitudine, de a produce schimbari pozitive si a interactiona cu voi. Comentez si situatii politice si o voi face atunci cand voi considera ca este cazul. Ce ma intereseaza pe mine insa, este sa imi astern unele ganduri si pentru altii, sa nu le tin numai pentru mine. Exista oameni care sunt interesati de ele, altii care nu dau 2 bani. Eu ii respect si pe unii si pe altii. Cred in diversitate si consider ca am, si ma ghidez in viata dupa un criteriu de valori.

Va spun si ceva politic; nu cred in doctrine. Cred insa in dorinta, inteligenta si puterea de a produce schimbari pozitive. Am mai spus-o, fiecare om este pe acest Pamant cu un scop. Consider ca fiecare dintre noi trebuie sa intoarca ceva bun societatii. Asa cum avem parinti care ne cresc si se sacrifica pentru noi, asa trebuie sa fim langa ei si sa ii sustinem pentru ca ei sa aiba o batranete cat mai frumoasa. Daca fiecare dintre noi s-ar stradui sa lase ceva bun in urma sa, cred ca ar fi altfel. Ar fi mai bine. Aceasta este si doctrina mea.

Si va mai spun ceva. Si daca vreau, nu pot sa spun simpatizantilor mei sa ma voteze. Pentru ca sunt prea inteligenti pentru a fi indrumati ce sa faca. Au minte si suflet si fac ceea ce doresc ei.

Acestia sunt oamenii pe care vreau sa ii am in jurul meu.

One Response to “De ce nu?”

  1. Eu says:

    ” A fi tu însuţi îţi oferă toate elementele pentru a te simţi împlinit, pentru ca viaţa să aibă sens, semnificaţie. Simplul fapt de a fi tu însuţi şi de a creşte conform firii tale va duce la împlinirea destinului tău. ” … 🙂

Leave a Reply