Dupa 10 zile

Au trecut 10 zile de cand am “lansat” aceasta cale de exprimare si comunicare. Puteti sa ii spuneti website, blog, foaie de computer, cum vreti.

Asa cum este normal, am dorit feedback de la prieteni, cititori, amici, etc. Si credeti-ma, am primit..:). Voi lasa la o parte parerile pozitive si voi vorbi despre cateva opinii critice care sper sa fie constructive pentru mine pe viitor. In principal unii spun ca scriu prea mult si prea “frumos” . Adica, spun multe lucruri frumoase care sunt de fapt niste “bullshituri”, adica nu se intampla in lumea reala, sunt pareri prea siropoase pentru o societate atat de matura si de dura precum este a noastra.

Am analizat parerile pro si contra si am decis ca voi incerca sa scurtez “posturile”, sa fie mai concise atunci cand va fi cazul. Cu privire la continut, doresc sa fiu foarte clar in ceea ce spun. NU sunt un blogger. Si nici nu am pretentia ca voi fi vreodata. Prin urmare niciodata nu voi privi ceea ce scriu prin prisma faptului de a castiga cititori, lauri de blogger sau trafic intens peĀ  nu stiu unde. Dar voi continua sa imi exprim parerile in care cred si le voi respecta pe ale altora. Asa am fost eu crescut, sa fiu incapatanat in aceasta privinta…

Am fost intrebat care este scopul acestui website (www.dorianlungu.ro). Raspund: sa exprime niste opinii personale care sa poata fi citite si comentate de cine doreste sa o faca. Nimic mai mult. Punct.

Leave a Reply