Daca e vineri, fugim!

De o buna bucata de vreme tinerii fug unde vad cu ochii. Canada, SUA, Spania, Italia sunt numai cateva destinatii pe care tanarul roman le alege de nevoie. Sau din lipsa de alternative. Mai sunt insa unii care raman aici pentru ca sunt comozi, pentru ca le este greu fara prieteni si parinti, pentru ca o duc bine (sic) sau pentru ca inca mai spera…

Voi, cei care mai sunteti aici, va invit sa fugim. Se pare ca jocurile sunt facute, totul este din ce in ce mai bine, nu mai avem nici o provocare in viata. Credeti ca mai e ceva de facut?

Haideti oameni buni sa fugim. Va invit pe aleea de sub Tampa, vineri, 2 mai 2008, la ora 10. Acolo are loc Crosul Tineretii. Si daca nu stiati, 2 mai este ziua tineretului. Un prilej numai bun de fuga. Pentru ca asta facem de mult. De ce sa nu continuam in ritmul asta? Nu va este bine, comod…?

Vineri incepe weekendul iar fuga noastra continua. Pana cand?…

2 Responses to “Daca e vineri, fugim!”

 1. Mihai Papuc says:

  Salut Dorian!
  As vrea sa fac o mica obiectie la ce ai scris mai sus…Spui ca tinerii pleaca afara “de nevoie” sau “din lipsa de alternative”.Nu sunt de acord.
  Scriu din postura “celui plecat afara”, student in Germania. Decizia nu a fost luata din nevoie si nici din cauza inexistentei unei alternative. Am cautat o provocare, o posibilitate de a cunoaste o noua cultura si un alt stil de viata.
  Intradevar, comoditatea este o piedica majora, cand esti decis sa alegi acest drum…pentru ca nu a fost usor, dar experienta merita traita.
  Te felicit pentru initiativa de a crea un website personal.

  Numai bine.
  Mihai

 2. Mihai Papuc says:

  Salut Dorian!
  As dori sa fac o mica obiectie la ce ai scris mai sus.Spui ca tinerii din Romania “fug unde vad cu ochii”, unii “de nevoie”, altii “din lipsa de alternative”. Nu sunt de acord cu afirmatiile facute…
  Scriu din postura “celui plecat afara”, fiind student in Germania. Decizia nu am luat-o din nevoie de a parasi tara sau de a compensa lipsa unei alternative. Am cautat o noua provocare, sa cunosc un alt stil de viata si un alt mediu cultural.
  Comoditatea este intradevar un obstacol major in astfel de situatii, dar sacrificiul merita pe deplin.
  Te felicit pentru initiativa de a crea acest website.

  Numai bine.
  Mihai

Leave a Reply